Ejendomsservice med fokus på detaljerne

​Vi udfører ejendomsservice for et stort antal etageejendomme i hele Storkøbenhavn, hvor vi servicerer firmaets faste kunder. Vores ejendomsservice sker til aftalt tid med ordentlig afdækning, oprydning og rengøring efter egne arbejder. Udover de gængse materialer er vores servicevogne er altid udrustede med overtrækssokker, støvsugere og rengøringsartikler.

Vi har stor erfaring med ejendomsservice og kundepleje

Alle vores medarbejdere har erfaring med at udføre arbejder i private hjem, ligesom de er informeret om forretningsgangen i denne form for ejendomsservice. Derfor er perfekt kundepleje og gensidig kommunikation en selvfølge.

Når vi udfører fast ejendomsservice, har vi normalt nøgler til varmecentraler, lofter og kældre samt andre nødvendige rum og arealer. Derved kan vi sikre et perfekt samarbejde i det daglige, især da vi hurtigt får oparbejdet en fast rutine og et uvurderligt kendskab til ejendommens installationer.

På en lang række af de større etageejendomme, hvor vi udfører fast ejendomsservice, har vi fået tildelt et rum på ejendommen, hvor der er et fast oplag af materialer, der er tilpasset den enkelte ejendoms behov.

På denne måde kan vi begrænse unødvendig spildtid hos grossister og lignende. Vi kan samtidig levere materialerne til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

Book en vvs-montør

Hvad kan vi hjælpe dig med på timepris?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for at få et tilbud på service af jeres ejendom

Vi kan med andre ord udføre de fleste små opgaver som reparationer af haner, armaturer og toiletter samt radiatorventiler uden grossistbesøg. Vi kender i det hele taget godt til forretningsgangen inden for ejendomsservice, lige fra at rekvirenten bestiller arbejdet, til slutfaktura fremsendes med opdeling af ydelser efter egen eller jeres praksis.

Kontakt os hos Dan Rasmussen VVS på telefon 36 72 30 00, hvis du ønsker at høre mere. Du kan også skrive til dr-vvs@dr-vvs.dk.

Akutte opgaver

Ved akut opståede situationer er vi kendt for at rykke meget hurtigt ud på opgaverne for at begrænse skadens omfang eller afhjælpe andre akutte behov.

Fra ordremodtagelsen til en servicemontør ankommer på ejendommen, går der max 1-2 timer.​

Adm - Thorsbrovej 20D - 2640 Hedehusene

City afd. - Gunløgsgade 21 - 2300 København S 

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til dr-vvs@dr-vvs.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Dan Rasmussen VVS ApS

CVR​: 26615933

Thorsbrovej 20D, 2640 Hedehusene