Materialer

​Vi samarbejder med og handler og køber materialer udelukkende via rørgrossister og har ikke konti i diverse byggevare markeder eller lavpris-butikker osv – hvorfor man fra tid til anden, vil kunne opleve at et debiteret produkt/materiale fra os kan synes noget dyrere sammenlignet med samme vare i netop byggevare markeder og lavpris-butikker, primært fordi disse leverandører kører dels kampagnepriser og dels dumper mange materialepriser.

Så selvom vi bestræber os på at debitere konkurrencedygtige materialepriser henledes opmærksomheden på at visse af vores materiale priser kan afvige i forhold lavpris-butikker og byggevare markeder.

Vi har et større oplag af faste materialer i servicevognene og stort set en rørgrossist på hvert gadehjørne i Storkøbenhavn, hvor vi nemt kan afhente materialer – alternativt kan vi bestille og modtage en straks leverance indenfor ca 1 time – mens vi udnytter tiden hos kunden til andre ydelser.

Værd at bemærke er ligeledes at vi ikke kan yde garanti på udført arbejde ved anvendelse af kundens egne leveret materialer.​

Kontakt os

Book en vvs-montør

Hvad kan vi hjælpe dig med på timepris?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adm - Thorsbrovej 20D - 2640 Hedehusene

City afd. - Gunløgsgade 21 - 2300 København S 

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til dr-vvs@dr-vvs.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Dan Rasmussen VVS ApS

CVR​: 26615933

Thorsbrovej 20D, 2640 Hedehusene